Privatpersoner

Vi jobber med hverdagspsykologi og kan tilby samtaler dersom en opplever utfordringer i livet som utbrenthet, stress, samlivsproblemer og jobbkonflikter. Les mer om vårt tilbud til privatpersoner


Korona Tiltak


Gnist-psykologer har stengt sine kontorer for oppmøte.

Vedtakene i forbindelse med begrensening av Covid-19 er blitt forlenget til 13.04.20. Våre kontorer vil derfor fortsatt være stengt for oppmøte frem til 13.03.20. 
Vi beklager de ulemper dette måtte medføre for våre klienter.

Alle som har avtaler hos oss vil bli kontaktet av sin behandler. 

Gnist-psykologer er glade for å kunne tilby video- og telefonkonsultasjoner til de som måtte ønske det. Den siste tiden har alle våre samtaler blitt gjennomført via video og telefon. Erfaringene og tilbakemeldingene så lang er positive. 

Vi bruker videoprogrammet Confrere, da dette programmet er et ende- til ende kryptert program som gjør at vi kan gjennomføre samtalene på en sikker måte. Programmet er enkelt å bruke. Du trenger ikke laste ned et eget program. Det blir sendt en sms eller email til deg og så følger du instruksjonen i denne.

Vi tar også imot nye henvendelser.
Ønsker du å bestille tid hos oss eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss gjerne på mail: post@gnist-psykologer.no

 

For virksomheter

Vi kan tilby avtaler for virksomheter som ønsker rask tilgang til psykologtjenester som samtaler, rådgivning og foredrag.
Les mer om vårt tilbud
Gnist-psykologer har kontor i Sandnes og Stavanger og betjener både privatpersoner og virksomheter fra begge steder.