logo

Privatpersoner

Vi jobber med hverdagspsykologi og kan tilby samtaler dersom en opplever utfordringer i livet som utbrenthet, stress, samlivsproblemer og jobbkonflikter.
Les mer om vårt tilbud til privatpersoner


Covid-19 tiltak

Gnist-psykologer følger alle nødvendige smitteverntiltak fra Folkehelseinstituttet slik at alle kan føle seg trygge når de kommer til timer hos oss. 

Viktig:
Dersom du har symptomer på lufveisinfeksjoner, er hjemmeisolert eller i hjemmekarantene kan du ikke møte på vårt kontor. Timen gjennomføres da via video eller telefon.  
.
Hånddesinfeksjon står ved inngang til våre lokaler og vi oppfordrer alle til å desifisere hender før og etter avtale. 

Gnist-psykologer vil fortsette å tilby video- og telefonkonsultasjoner til de som måtte ønske det. 

Vi bruker videoprogrammet Confrere, da dette programmet er et ende- til ende kryptert program som gjør at vi kan gjennomføre samtalene på en sikker måte. Programmet er enkelt å bruke. Du trenger ikke laste ned et eget program. Det blir sendt en sms eller email til deg og så følger du instruksjonen i denne.


Ønsker du å bestille tid hos oss eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss gjerne: post@gnist-psykologer.no

 

For virksomheter

Vi kan tilby avtaler for virksomheter som ønsker rask tilgang til psykologtjenester som samtaler, rådgivning og foredrag.
Les mer om vårt tilbudGnist-psykologer har kontor i Sandnes og Stavanger og betjener både privatpersoner og virksomheter fra begge steder.

For mer informasjon vedr besøksadresser og priser vennligst se under kontakt oss.