Privatpersoner

Vi jobber med hverdagspsykologi og kan tilby samtaler dersom en opplever utfordringer i livet som utbrenthet, stress, samlivsproblemer og jobbkonflikter. Les mer om vårt tilbud til privatpersoner


Covid-19 tiltak


Gnist-psykologer åpner sine kontorer for oppmøte mandag 20.04.20.

Vedtakene i forbindelse med  Covid-19 blir endret for psykologer 20.04.20. Vi er glade for å kunne tilby samtaler ved våre kontorer. 
Gnist-psykologer følger alle nødvendige smitteverntiltak fra Folkehelseinstituttet slik at alle kan føle seg trygge når de kommer til timer hos oss. 

Viktig: Dersom du har symptomer på lufveisinfeksjoner, er hjemmeisolert eller i hjemmekarantene kan du ikke møte på vårt kontor. Timen gjennomføres da via video eller telefon.  
Vi holder fellesareal som toalett og venterommet stengt, alle som har avtale hos oss  bes møte direkte på behandlers kontor til avtalt tid.
Hånddesinfeksjon står ved inngang til våre lokaler og vi oppfordrer alle til å desifisere hender før og etter avtale. 

Gnist-psykologer vil fortsette å tilby video- og telefonkonsultasjoner til de som måtte ønske det. 

Vi bruker videoprogrammet Confrere, da dette programmet er et ende- til ende kryptert program som gjør at vi kan gjennomføre samtalene på en sikker måte. Programmet er enkelt å bruke. Du trenger ikke laste ned et eget program. Det blir sendt en sms eller email til deg og så følger du instruksjonen i denne.

Vi tar imot nye henvendelser.

Ønsker du å bestille tid hos oss eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss gjerne på mail: post@gnist-psykologer.no

 

For virksomheter

Vi kan tilby avtaler for virksomheter som ønsker rask tilgang til psykologtjenester som samtaler, rådgivning og foredrag.
Les mer om vårt tilbud
Gnist-psykologer har kontor i Sandnes og Stavanger og betjener både privatpersoner og virksomheter fra begge steder.