Våre
psykologer

kompetanse

Våre psykologer

Anne Lise Mjølsnes
Psykologspesialist

Anne Lise er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen i 1994 og godkjent spesialist i klinisk psykologi i 2003. Hun har lang klinisk erfaring og kompetanse fra bl.a. Universitetsetssykehuset i Stavanger, rusvern og har siden 2008 drevet privatpraksis. Anne Lise har fullført videreutdanninger i kognitiv terapi, veilederutdanning  i regi av NFKT samt Masterclass in Metacognitive Therapy. Ellers har hun 2-årig videreutdanning i klinisk voksen fra IAP og innenfor systemisk familieterapi.


 
Anne Turid Ognedal Salvesen
Psykologspesialist

Anne Turid er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen i 2002 og godkjent spesialist i klinisk voksenpsykologi i 2012. Hun har lang klinisk erfaring fra psykisk helsevern og pedagogisk psykologisk tjeneste og har undervist ved Universitetet i Stavanger. Anne Turid har fullført videreutdanninger i kognitiv terapi i regi av NFKT, samt Masterclass i Metacognitiv Therapy level 1 og 2. I tillegg har hun videreutdannelse i arbeids- og organisasjons psykologi og odontofobi behandling.


Agnete Oline Sjo Nodland
Psykolog

Agnete er utdannet psykolog fra Universitetet i København i 2004 og er i ferd med å avslutte spesialiseringen i klinisk voksenpsykologi. Hun har lang klinisk erfaring fra ulike instanser innen psykisk helsevern og fra pedagogisk psykologisk tjeneste. Agnete har fullført videreutdanninger i kognitiv terapi i regi av NFKT, samt Masterclass i Metacognitiv Therapy. Hun har i tillegg videreutdanning innen traumebehandling som EMDR og narrativ eksponeringsterapi. Agnete har studert flere år i Australia og snakker derfor flytende engelsk. 
Gnist Psykologer AS | Asheimveien 2 | 4318 Sandnes
Telefon: 480 05 579 | post@gnist-psykologer.no